У квітні проходитиме форум «Найкращі соціальні проекти України»

У квітні проходитиме форум «Найкращі соціальні проекти України»

29.03.13 11:43 0 951
17 квітня 2013 року в місті Києві відбудеться форум «Найкращі соціальні ініціативи України». Ініціаторами заходу є всеукраїнська громадська організація «Українська Асоціація Маркетингу», Український національний комітет Міжнародної торгової палати, Європейська Бізнес асоціація та компанія соціального маркетингу «О Два». Вперше в Україні планується видання каталогу «Найкращі соціальні проекти України» за результатами форуму.

До участі та відвідування форуму «Найкращі соціальні проекти України» запрошуються компанії, організації всіх форм власності, що розділяють принципи сталого розвитку України, представники державної влади та ЗМІ. Учасники форуму матимуть можливість представити власні соціальні програми та проекти на виставці, яка проходитиме в рамках форуму, взяти участь у діловій програмі, ознайомитися із доповідями провідних фахівців, презентувати свої соціальні ініціативи та практики, поспілкуватися й обмінятися досвідом, а також отримати цікаву корисну інформацію та практичні рекомендації від професіоналів.

Соціальні програми та проекти можуть бути представлені у таких напрямках:

- охорона здоров’я (формування та збереження здоров’я в суспільстві);

- освіта, навчання, виховання та розвиток дітей і молоді (освітні програми, соціалізація сучасної сім’ї);

- підтримка екологічних ініціатив;

- соціально-спрямоване підприємництво;

- благодійність;

- підтримка науки та культури;

- підтримка спорту, здорового способу життя.

Метою проведення заходу є створення перспективної інформаційної платформи для виявлення та заохочення найкращих соціальних програм, проектів і практик, що реалізуються державними установами, підприємствами, бізнес-компаніями та громадськими організаціями в Україні; підтримка розвитку партнерства, налагодження конструктивного діалогу в площині «влада-бізнес-наука-освіта-суспільство» задля вирішення основних проблем соціальної сфери України: підвищення інтересу ЗМІ та громадськості до теми сталого розвитку: ініціативам держави, відповідального бізнесу, популяризації їх досвіду і досягнень.

Пріоритетними завданнями форуму є ознайомлення учасників і відвідувачів із вітчизняним та міжнародним досвідом в галузі вирішення соціальних проблем, зібрання й систематизування успішних практик реалізації соціальних проектів в Україні, виявлення та преміювання кращих соціально-орієнтованих проектів на думку органів влади та експертного співтовариства, створення виставки соціальних проектів.

Форум «Найкращі соціальні проекти України» проходитиме за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства екології та природних ресурсів України та Міністерства культури України.

Детальніше про участь у форумі можна дізнатися на сайті: http://forum.о2.ua/

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Львівщина: під час операції ...

КОМЕНТАРІ