Сергій Надал зустрівся з керівниками ТОГО «Дорожній контроль-Тернопіль»

Сергій Надал зустрівся з керівниками ТОГО «Дорожній контроль-Тернопіль»

29.03.13 11:15 0 906
У середу 27 березня в кабінеті міського голови відбулась зустріч Сергія Надала з керівниками Тернопільської обласної громадської організації «Дорожній контроль-Тернопіль».

Метою зустрічі було обговорення акції «Податки - є, доріг - немає», запланованої на 29 березня 2013 року, та “автомобільних” проблем міста.

Розмову розпочали зі стану доріг та планів по їх ремонту. Сергій Надал проінформував присутніх про реальну потребу на ремонт доріг в сумі близько 600 млн. грн. Оскільки в бюджеті міста передбачено лише 30 млн. грн., депутати міської ради на останній сесії звернулись до Кабінету Міністрів та Верховної Ради України з проханням виділити кошти з Державного бюджету. Міський голова також розповів, що, згідно нового законодавства, гроші, які закладені як акциз у вартості бензину, йдуть не в місцевий, а в державний бюджет. Тому він цілком підтримує надпис на наклейках “Податок є – доріг немає” та навіть готовий наклеїти одну на своєму авто.

У свою чергу представники ТОГО “Дорожній контроль - Тернопіль” підняли наступні проблемні питання, які варто вирішувати спільно:

* Якість проведення ремонтних дорожніх робіт. Вирішили: при проведенні ремонтних робіт залучати громадськість для контролю за якістю робіт. У випадку виявлених порушень, інформувати міську раду. Якщо виявлені недоліки не будуть усунені – не рекомендувати відділу технагляду підписувати акти виконаних робіт;

* Встановлення нових дорожніх знаків повинні відповідати держстандартам;

* Облаштування парковок міста паркоматами;

* Для належного функціонування світлофорів міста – передати їх від підприємства ДАІ на баланс комунального підприємства;

* Дозволити проїзд легковому транспорту після 20-ї години через центральну частину міста.

З метою спільного вирішення проблем автомобілістів міста учасники вирішили проводити такі зустрічі регулярно.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ