Власник

Власник "Металіста" побудує в Харкові арену для баскетболу та хокею

29.03.13 11:56 0 859
Міська влада Харкова затвердила проект будівництва багатофункціональної арени для проведення баскетбольних і хокейних матчів і різних культурно-масових заходів, яка буде задіяна, у тому числі, і для ігор чемпіонату Європи - 2015, пише "Городской дозор". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Очікується, що новий комплекс зможе вмістити 6 тисяч глядачів на баскетбольних матчах, 5 тисяч на хокейних іграх і близько 7 тисяч глядачів на концертних заходах. У проект споруди включені два тренувальні зали, кафе, а також передбачена автостоянка на 850 місць.

Арена буде зведена на ділянці перетину Московського проспекту і проспекту Маршала Жукова. За словами директора департаменту спортивних іміджевих проектів міськради Олексія Чубарова, багатофункціональна арена в Харкові буде побудована за проектом комплексу в литовському місті Шауляй.

Як повідомляється, вартість робіт по зведенню арени в Харкові складе близько 280 мільйонів гривен.

Генеральним підрядником проекту є ТОВ "Спецстроймонтаж-Україна". Головним інвестором будівництва арени виступить бізнесмен Сергій Курченко, що є власником "Металіста".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 29.03 у смт Ратне ...

КОМЕНТАРІ