На Хмельниччині славко Хоробрик зібрав друзів у Волочиську

На Хмельниччині славко Хоробрик зібрав друзів у Волочиську

29.03.13 14:32 0 1020
Вчора у Волочиському РБК «Гармонія» відбулося свято під назвою «Славко Хоробрик збирає друзів».

У святковому заході взяли участь: начальник управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України, полковник міліції Олексій Лазаренко, заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області, полковник міліції Микола Довгань, телеведуча, письменниця, кавалер ордена княгині Ольги Оксана Радушинська, яка написала для дітей книгу про пригоди Славка Хоробрика під назвою «Щоденник Славка Хоробрика». Також на свято до м. Волочиськ завітали гості із США Рон Гленсор – колишній заступник начальника поліції міста Рено, штат Невада, професор університету Невада міста Рено, експерт програми ІСІТАП Департаменту поліції США та Роберт Пікок – старший експерт програми ІСІТАП Департаменту поліції США.

Перед початком святкового концерту у фойє відбулася виставка зброї під час якої усі бажаючі мали змогу сфотографуватись з експонатами та Славком Хоробриком, який особисто зустрічав усіх гостей свята.

На свято «Славко Хоробрик збирає друзів» завітали близько 600 дітей зі шкіл району та міста.

На початку свята ведучі розповіли дітям про важливість здорового способу життя та дотримання законодавства. Під час концерту учні Шепетівської спеціалізованої школи № 2 показали присутнім на що здатен людський організм і чого може навчитись кожен підліток, якщо він веде здоровий спосіб життя. Свої бойові навики продемонстрували також працівники спецпідрозділу міліції «Беркут». Окрім бойових мистецтв гостей свята веселили гарними піснями та танцями у виконанні учнів місцевих шкіл.

На сам кінець святкового концерту на сцену було запрошено автора книги «Щоденник Славка Хоробрика» Оксану Радушинську, яка закликала усіх присутніх дітей не полінуватись і прочитати вищезазначене видання, адже у ньому є багато цікавого та корисного.

Після завершення святкового концерту учні шкіл району та міста мали можливість поспілкуватися з американськими гостями.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про роботу ...

КОМЕНТАРІ