Хмельницька область: стартував VII Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях

Хмельницька область: стартував VII Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях

29.03.13 11:21 0 839
29 березня у місті-супутнику Хмельницької атомної електростанції Нетішині стартував VII чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях.

До спортивного-оздоровчого комплексу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, що охороняє Хмельницьку атомну електростанцію та місто Нетішин, з’їхалися юні спортсмени-вогнеборці із усіх куточків України, аби відстояти честь свого регіону та позмагатися за першість у Чемпіонаті.

Право відкрити чемпіонат України було надано заступнику директора департаменту з реагування на надзвичайні ситуації – віце-президенту федерації пожежно-прикладного спорту України полковнику служби цивільного захисту Олександру Тарасову, який сердечно привітав усіх юних спортсменів із початком змагань та побажав їм досягти високих результатів. Крім того, він висловив подяку організаторам змагань за належну підготовку спортивно-тренувальної бази, яка в 2007 році приймала перший чемпіонат України такого плану.

Боже благословення та напутні слова пролунали з вуст настоятеля кафедрального собору Неопалимої Купини митрофорного протоієрея Вікора Тишкуна, який освятив юних спортсменів та побажав гарних спортивних результатів.

З вітальними словами до учасників змагань звернулися керівництво Управління ДСНС в області, обласної державної адміністрації, Хмельницької атомної електростанції та міста Нетішин.

Право підняти Державний прапор України було надане чемпіону минулорічних змагань – збірній команді Луганської області. Після урочистої ходи повз трибуну юні спортсмени розпочали запеклу, проте дружню боротьбу за результат. Змагання проходитимуть під пильним оком поважної суддівської бригади, яка докладе максимум зусиль задля чесного та прозорого оцінювання результатів змагань.

Першого дня юні спортсмени змагатимуться у вмінні долати 100-метрову смугу з перешкодами, а 29 березня - підніматися по штурмовій драбині у вікно 3-го поверху навчальної вежі.

Бажаємо усім спортсменам та їх тренерам гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень.

ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі міліціонери ...
Наступна новина: Британська поліція не ...

КОМЕНТАРІ