На Івано-Франківщині навчання працівників інформаційно-аналітичних підрозділів місцевих державних адміністрацій

На Івано-Франківщині навчання працівників інформаційно-аналітичних підрозділів місцевих державних адміністрацій

30.03.13 11:03 0 903
29 березня в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершився перший тиждень навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації керівників структурних підрозділів, які ведуть питання інформаційно-аналітичної роботи, райдержадміністрацій та міськвиконкомів області.

На лекційних і практичних заняттях слухачі вивчали теоретичні і практичні аспекти удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення місцевих органів виконавчої влади, налагодження співпраці державних органів та органів місцевого самоврядування з громадськістю, налагодження системи оперативного інформування жителів області про важливі події суспільно-політичного характеру та діяльність місцевих органів влади. Продовження цього навчання у центрі відбудеться у вересні після виконання слухачами самостійних практичних завдань. Проходження другого тижня занять включатиме стажування і виїзні практичні заняття у місцевих органах влади області.

У квітні навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації розпочнуть спеціалісти структурних підрозділів, які ведуть питання інформаційно-аналітичної роботи, райдержадміністрацій та міськвиконкомів області. Підвищена увага до професійного навчання працівників цих підрозділів пов’язана з новими завданнями інформаційно-аналітичних служб місцевих органів виконавчої влади щодо налагодження ефективної взаємодії та співпраці влади з громадськістю, зокрема щодо реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затвердженої Указом Президента України від 24 березня 2012 року №212/2012.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Балкани: «монстра з ...
Наступна новина: В Луцьку третє пленарне ...

КОМЕНТАРІ