Податкова служба Волині та територіальне відділення АППУ в області спланували спільну просвітницьку діяльність

Податкова служба Волині та територіальне відділення АППУ в області спланували спільну просвітницьку діяльність

30.03.13 09:04 0 1079
Семінари, публічне інформування та випуск тематичної друкованої продукції з актуальних питань для платників податків – ці заходи на Волині податківці та АППУ в області плануватимуть і проводитимуть разом. Відповідний План спільних дій ДПС у Волинській області та ТВ АППУ в області підписано 26 березня 2013 року в присутності лідерів громадських організацій та представників волинської бізнес-спільноти.

Окрім просвітницької діяльності у планах АППУ і волинських податківців проведення заходів з питань модернізації податкової служби та реформування податкового законодавства. Підзвітність органів ДПС громадськості та захист законних прав платників податків представництво АППУ в області забезпечуватиме шляхом моніторингу громадської думки, залучення незалежних громадських експертів до проведення профілактичних заходів з метою протидії корупції.

«Наша співпраця з податковою службою особливо продуктивна протягом останніх років. Як приклад найбільш ефективних спільних проектів варто відзначити проведення всеукраїнського конкурсу «Сумлінні платники податків України», – зазначив голова ТВ АППУ в області Василь Дутко.

« ми документально зафіксували ті основні моменти нашої діяльності, що були найбільш результативними у минулі роки. Хочемо сподіватися, що наступні кроки та спільні проекти будуть ще більш успішними», – підсумував голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ