Кращі студенти Тернополя стажуватимуться у міській раді

Кращі студенти Тернополя стажуватимуться у міській раді

30.03.13 12:52 0 1178
Тернопільська міська рада спільно з громадською організацією «Спілка молодіжного самоврядування» реалізовують проект «Студенти для органів місцевого самоврядування». В рамках проекту 28 березня керівники структурних підрозділів міськради провели співбесіду із студентами тернопільських вузів та обрали 10 представників, які проходитимуть стажування у відділах та управліннях ради.

Очолював конкурсну комісію заступник міського голови Леонід Бицюра.

«Міська рада підтримує даний проект, оскільки завдяки його реалізації студенти мають змогу отримати професійний досвід та долучитись до активної участі в житті міста. Співпраця між молоддю та місцевим самоврядуванням дає змогу студентам здобути певний практичний досвід та зі свого боку пропонувати нові ідеї, що сприятимуть прогресивному розвитку Тернополя», – зазначив Леонід Олексійович.

За результатами співбесіди студенти проходитимуть стажування у наступних структурних підрозділах Тернопільської міської ради:

Назва структурного підрозділу

Прізвище, ім’я інтернів, які проходять стажування, ВНЗ у якому навчаються

Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

Грушицький Олег (ТНТУ)

Управління економіки, промисловості та праці

Питльовани Марія (ТІСІТ)

Управління організаційно-виконавчої роботи

Боярчук Олена (ТНЕУ)

Пакош Наталя (ТНТУ)

Синейко Марія (ТНТУ)

Управління культури і мистецтв

Тимків Іван (ТНПУ)

Желябіна Яна (ТНПУ)

Управління стратегічного розвитку міста

Карел Анна (ТНПУ)

Шеремета Анастасія (ТНПУ)

Управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту

Кулевчук Василь (ТНЕУ)

Протягом стажування студенти матимуть можливість відвідувати тренінги та семінари, які будуть проходити у м. Київ та інших містах України, писати статті до збірників на запропоновані теми, а також відвідати екскурсію до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Наприкінці проекту студенти отримають Сертифікат про проходження стажування. Кращі студенти, які позитивно себе зарекомендують зможуть взяти участь у співбесіді щодо стажування у комітетах і апараті Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ