На Тернопільщині корисні поради та застереження від дільничних інспекторів – в одному буклеті

На Тернопільщині корисні поради та застереження від дільничних інспекторів – в одному буклеті

30.03.13 14:17 0 1099
Дільничні, як відомо, завжди першими приходять на допомогу громадянам. Вони щоденно спілкуються із людьми, застерігаючи від найрізноманітніших злочинів. У Тернопільській області з ініціативи підрозділу дільничних інспекторів обласного управління внутрішніх справ віддрукована багатотисячним тиражем спеціальна соціальна реклама, у якій вміщені застереження для сільських жителів.

Одна із акцій розповсюдження спеціальної рекламної продукції днями відбулася у селищі Залісці Зборівського району. Знаючи про потреби місцевого шерифа, розуміючи складнощі роботи правоохоронців, місцевий голова вручив від громади селища місцевому опорному пункту в подарунок комп’ютерну техніку.

Сам сільський керманич не надає особливого значення своєму вчинку. Оргтехніка для невеличкої дільниці дуже потрібна. З нею й місцевий дільничний працюватиме швидше та ефективніше. А роботи у дільничного Сергія Горпинюка чимало, бо крім селища Залізців, він обслуговує ще більше десятка населених пунктів.

Навіть не роздивившись як слід подарунок, шериф спішить приступити до виконання своїх безпосередніх обов’язків – роздати усім місцевим жителям інформаційну соціальну рекламу.

У буклеті зібрано чимало корисних для селян порад, зокрема: як убезпечити своє житло, вберегти майно від злочинних посягань, як не стати жертвою шахраїв. Одним із найважливіших елементів соціальної реклами є своєрідна візитівка дільничного інспектора: на брошурі обов’язково вказується його прізвище та ім’я, контактний телефон і графік прийому.

Жителі селища, котрі вже отримали буклети з рук свого дільничного, позитивно оцінили ініціативу міліціонерів та визнали необхідність такої форми профілактики. В усіх населених пунктах області невдовзі можна буде побачити соціальну рекламу від міліціонерів.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Девіч: "Щасливий, що ...
Наступна новина: Львівщина: «Нам слід думати ...

КОМЕНТАРІ