Чернігівська міська рада повторно оголосить конкурсні торги на придбання електронної системи голосування

Чернігівська міська рада повторно оголосить конкурсні торги на придбання електронної системи голосування

30.03.13 08:59 0 827
Відкриття конкурсних пропозицій щодо закупівлі електронної системи голосування в Чернігівській міській раді відбулося 28 березня на засіданні комітету з конкурсних торгів.

Голова комітету, заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров уточнив, що саме є предметом закупівлі. Це цифрова конференц-система з функцією голосування, реєстрацією за індивідуальними картками, записом мови, стенографією і відображенням інформації на дисплей. Таке формулювання було визначене депутатами в ході засідань робочої групи.

Як повідомила секретар комітету Олена Селюк, надійшло дві пропозиції – від київської компанії ПрАТ «Інком» та від чернігівської фірми ТОВ «Інгрес». Були відкриті пакети документів та визначено відповідність пропозицій учасника вимогам документації конкурсних торгів.

Фактично тільки один учасник повністю дотримався всіх вимог, а інший не надав копії сертифікатів якості пропонованого обладнання. Крім того, він не підтвердив документально, що має досвід із встановлення подібних систем. У зв’язку з цим до оцінювання можна допустити лише одну пропозицію, а відтак – конкурсні торги визнаються такими, що не відбулися.

С. Віхров зазначив, що процедура закупівлі найближчим часом буде оголошена повторно.

Нагадаємо, що наприкінці січня депутати своїм рішенням доручили виконавчому комітету придбати та встановити до 15 квітня 2013 року електронну систему голосування в залі пленарних засідань Чернігівської міської ради.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діаманті може перейти в ...
Наступна новина: Податкова служба Волині та ...

КОМЕНТАРІ