На Хмельниччині стартує акція БФ «Серце до серця»

На Хмельниччині стартує акція БФ «Серце до серця»

30.03.13 17:35 0 950
З березня в Україні стартувала підготовка до восьмої Всеукраїнської акції БФ «Серце до серця». Метою акції є суспільний збір коштів силами волонтерів для закупівлі медичного обладнання у дитячі лікарні України. Медична тематика щороку може змінюватися, але на 2013 рік обрано таку тему як слух. Кошти будуть збиратися волонтерами області на придбання діагностичного медичного обладнання для допомоги дітям з вадами слуху. Цьогорічне гасло акції – «Почуй світ», адже в України налічується близько 300 тисяч дітей і більше 1 млн. дорослих з порушенням слуху (які потребують слухопротезування), в тому числі з глухотою – біля 11 тисяч дітей та 100 тисяч дорослих. Благодійний фонд планує зібрати кошти та закупити для пологових будинків та відділень, ЛОР-відділень обласних та міських дитячих лікарень аудіо логічне обладнання – обладнання для ехоскринінгу, аудіометри клінічні, імпедансометри, аудіометри для об’єктивної реєстрації слуху а також не менше 400 слухових апаратів – на загальну суму близько 5 млн. грн.

У 2012 році загальна сума зібраних коштів становила близько 4 млн. грн. На Хмельниччині минулого року зібрано суму 67877, 05 грн. За ці кошти закуплено інсулінові помпи для дітей, хворих на цукровий діабет.

Акція в цьому році буде проходити з 15.04 по 28.04.2013 року. З 15 по 26 квітня акція буде проходити в середині приміщень навчальних закладів, лікарень, підприємств тощо, а 28 квітня відбудеться вуличний збір коштів серед мешканців міста та області. Кожен, хто вкидає гроші у будь-якій сумі в благодійну скриньку, отримує від волонтера червоне сердечко. Тому скільки коштів буде зібрано волонтерами Хмельниччини, на таку суму наша область і отримає медичного обладнання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кім Чен Ин: настав час ...
Наступна новина: ЧЄ-2014. Україна ...

КОМЕНТАРІ