Львівщина: рятувальні служби області готові до проведення можливих протипаводкових заходів

Львівщина: рятувальні служби області готові до проведення можливих протипаводкових заходів

31.03.13 08:03 0 864
29 березня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук провів засідання обласного  Штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з підтопленням територій області внаслідок льодоходу, повені та паводків у 2013 році щодо готовності усіх служб Львівщини до проведення  можливих протипаводкових заходів.

Зазначимо, з огляду на велику кількість снігу, який  випав  напередодні у Львівській області, з підвищенням температури повітря  є небезпека  можливого паводкового підтоплення населених пунктів Львівської області. Тому під час засідання штабу прийнято рішення про підвищену готовність всіх відповідальних служб Львівщини. Роботу координуватиме обласний штаб  на чолі з головою Львівської облдержадміністрації, який працюватиме в цілодобовому режимі.

Також на засіданні штабу  прийнято ряд управлінських рішень щодо готовності області  до прийняття паводків. Зокрема відзначено, що  у місті Львові розчищена необхідна кількість приймачів води, щоб не було підтоплення в самому місті. Крім цього, розроблено ряд заходів для проходження паводку в плановому режимі. Зокрема,   у водосховищах області, де є можливість, рівень води спущений до мінімального, щоб прийняти паводковий рівень води.

Всі відповідальні служби прозвітували керівникові штабу  про повну  готовність до проведення протипаводкових заходів на території Львівської області.

«Режим надзвичайної ситуації ми не вводимо, оскільки станом на немає для цього підстав, але підвищений режим готовності  штабу і всіх служб уже введений Наказом голови Львівської облдержадміністрації», – наголосив керівник області Віктор Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суперліга (чоловіки). ...

КОМЕНТАРІ