Студентів Львова запрошують взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді KSE із економіки бізнесу і фінансів

Студентів Львова запрошують взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді KSE із економіки бізнесу і фінансів

31.03.13 21:04 0 1058
Київська школа економіки (KSE) запрошує студентів взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді із економіки бізнесу і фінансів. Олімпіада KSE проходитиме у два тури. Переможці регіональних турів будуть запрошені для участі у фінальному турі у Києві, який відбудеться 18 квітня. Також організатори обіцяють цінні подарунки кращим.

Мета Всеукраїнської студентської олімпіади KSE – надати можливість талановитим студентам проявити себе у науково-прикладних змаганнях. Завдання Олімпіади складатимуться із запитань з декількома варіантами відповідей (тести). Завдання вимагатимуть застосування економічних та фінансових знань для розв’язання різноманітних задач із прийняття рішень щодо капітальних ресурсів, використання фінансових інструментів та аналізу фінансових ринків.

Олімпіада KSE проходитиме у два тури. Переможці регіональних турів будуть запрошені для участі у фінальному турі у Києві, який відбудеться 18 квітня.

Для участі в Олімпіаді KSE усі зацікавлені студенти повинні зареєструватися он-лайн за кілька днів до дня проведення Олімпіади.

Участь в Олімпіаді можна брати як в індивідуальному заліку, так і в командному.

За результатами першого туру переможці у індивідуальному заліку у кожному регіоні отримають грошові винагороди у розмірі 800 грн. за перше місце, 500 грн. за друге місце та 300 грн. за третє місце. За правилами Олімпіади у другому турі братимуть участь лише члени регіональних команд-переможців не залежно від результатів регіональних індивідуальних заліків. KSE надасть командам-переможцям першого регіонального туру гранти на покриття витрат на подорож до Києва.

Призовий фонд фінального туру у розмірі 4800 грн. буде розділено між членами команди-переможця.

Детальніша інформація про правила участі – на сайті Київської школи економіки. Довідка

Київська школа економіки (KSE), заснована у 2006 році Консорціумом економічних досліджень та освіти (EERC) спільно з Фондом Віктора Пінчука, – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном.  KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи нове покоління економістів та управлінців світового рівня. KSE пропонує визнані на міжнародному рівні англомовні Магістерські програми з Економіки та Економіки Бізнесу, викладачі котрих отримали освіту у найкращих міжнародних університетах. Школа також проводить навчання за бізнес-напрямком на короткострокових та середньострокових програмах, а також на курсах неповного робочого дня..

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ