Львів’яни можуть допомогти місту розквітнути

Львів’яни можуть допомогти місту розквітнути

31.03.13 21:28 0 1031
Управління екології та благоустрою розпочинає безстрокову акцію під назвою «З нами місто розквітає», що передбачає щоденну можливість кожної громадської організації чи мешканців долучатись до прибирання і збереження наших зелених зон.

У рамках акції 20 квітня відбудеться загальноміська толока, куди буде запрошено всі громадські колективи, студентів, військових студентів, також окремих мешканців для прибирання зелених зон, вулиць, скверів.

— Мінімум, що місто хоче отримати – це прибрати від сміття зелені зони, а максимум – це змінити підхід до користування природних ресурсів як мешканців, так і гостей нашого міста. Ми хочемо, щоб люди бачили не лише чисті сквери і чисті парки, але і унікальні ландшафти та червонокнижні рослини, які є на території міста. Адже це є наше багатство, чим ми можемо пишатись, але і мусимо зберегти і передати своїм дітям. — Андрій Галушка, в.о. начальника управління екології та благоустрою

Відтак, всіх бажаючих запрошують долучитись до толоки. Акція відбуватиметься у всіх 28 парках міста. Учасників забезпечать відповідним інвентарем та технікою для вивезення сміття.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині майже 77% ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині наряд ...

КОМЕНТАРІ