На Львівщині зі снігової пастки визволили автобус з дітьми

На Львівщині зі снігової пастки визволили автобус з дітьми

31.03.13 15:17 0 916
Учора на Львівщині знову лютувала негода. У другій половині дня здійнявся сильний шквальний вітер, почав падати сніг. Погодні умови були дуже складними, особливо, у Буському та Бродівському районах.

Через стихію до снігової пастки потрапив екскурсійний автобус, серед пасажирів якого були школярі з Черкаської області.

Вранці підлітки разом із групою туристів вирушили у мандрівку історичними пам’ятками Львівщини. Негода застала їх у дорозі. Повертаючись з Підгорецького замку, автобус загруз у заметах серед поля. До автодороги «Київ-Чоп» залишалось близько півтора кілометра, однак, транспорт не міг зрушити з місця.

Отримавши повідомлення про цю надзвичайну подію, правоохоронці зробили все можливе, аби якомога швидше визволити «заручників» стихії зі снігового полону. За допомогою спецтехніки автобусу двічі розчищали шлях, аби він зміг виїхати на дорогу «Київ-Чоп».

Працівники Державтоінспекції супроводили автобус із дітьми до Буська, де для пасажирів організували вечерю. А після цього школярі вирушили до Львова. Правоохоронці подбали, аби ця подорож, незважаючи на негоду, була швидкою та безпечною. Інспектори ДАІ здійснювали супровід автобуса до самого міста Лева.

Пасажири щиро дякували правоохоронцям та «надзвичайникам» за порятунок, за те, що не залишили у біді та допомогли безпечно дістатися до Львова.

Вранці школярі вирушили додому, на Черкащину, а от співробітники Державтоінспекції Львівщини і надалі продовжують працювати у посиленому режимі.

Синоптики попереджають про подальше погіршення погодних умов на Заході країни, тож правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути вкрай обережними, а, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок, особливо, у вечірній та нічний час.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Франція. Заневська ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: минулої ...

КОМЕНТАРІ