На Івано-Франківщині двоє приятелів поцупили прив’язаний до лавки велосипед

На Івано-Франківщині двоє приятелів поцупили прив’язаний до лавки велосипед

31.03.13 10:13 0 992
Працівники Болехівського відділення міліції оперативно розшукали крадіїв велосипеда, який повернули потерпілому селянину.

Вранці 29 березня житель села Гузієва приїхав велосипедом у Болехів. Чоловік прив’язав свою «Україну» в центрі міста до лавки, а сам поїхав автобусом в Івано-Франківськ. Коли увечері повернувся, велосипеда на місці не було. Засмучений селянин звернувся за допомогою в міліцію, адже велосипед був для нього основним засобом пересування.

Працівники Болехівського відділення міліції опитали двірників, продавців торгових закладів, мешканців прилеглих будинків. Хтось підказав міліціонерам, що бачив, як біля прив’язаного велосипеда вовтузився 37-річний місцевий житель, з ним був якийсь чоловік. Невдовзі міліціонери розшукали обох на «точці», де вони отоварювалися спиртним.

Виявилося, що прив’язаний до лавки велосипед зацікавив місцевого жителя і його приятеля із села Підбережа. Чоловіки спочатку пробували підібрати до навісного замка ключ, але в них нічого не виходило. Тоді колодку розбили й запропонували купити «Україну» своїй знайомій. Сторгувалися з нею за 150 гривень. На «зароблені» гроші крадії влаштували пиятику, тим паче, що привід був вагомий: мешканцеві Підбережа кілька днів тому виповнилося п’ятдесят років.

Вилучену в нового власника «Україну» того ж вечора повернули потерпілому, і він, зраділий, поїхав нею додому. Стосовно болехівця та «ювіляра» відкрито кримінальне провадження за крадіжку чужого майна. Через свою неперебірливість постраждала жінка, яка «на халяву» придбала велосипед. Двоколісну машину в неї забрали, а її гроші злодії пропили…

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперліга (жінки). ...
Наступна новина: На «Арені-Львів» зіграють у ...

КОМЕНТАРІ