У планах об’єднання організацій роботодавців Житомирської області – допомога молоді у створенні власного бізнесу

У планах об’єднання організацій роботодавців Житомирської області – допомога молоді у створенні власного бізнесу

31.03.13 11:16 0 893
На засіданні територіальної тристоронньої соціально-економічної ради в рамках соціального партнерства влади, профспілок та роботодавців області з новою ініціативою виступив виконавчий директор об’єднання організацій роботодавців Житомирської області Микола Коренєв: «В об’єднанні виникла ініціатива створення фонду коштів від роботодавців для допомоги у відкритті малого бізнесу молоді. Вже чотирнадцять керівників підприємств в області дали згоди на надання коштів для такого фонду. Молоді підприємці під контролем об’єднання роботодавців зможуть отримати ці кошти в кредит під максимальні від 10 до 12 відсотків на рік».

Об’єднання організацій роботодавців у Житомирській області налічує 405 підприємств, на яких працює більше 50 тисяч працівників. На жодному з цих підприємств немає заборгованості по заробітній платі. Це результат роботи соціальних партнерів – влади, роботодавців та профспілок.

Участь у засіданні територіальної тристоронньої соціально-економічної ради взяли заступник голови облдержадміністрації та голова Федерації профспілок області Неля Паламарчук, а також представники структурних підрозділів облдержадміністрації, роботодавців та профспілкових організацій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лівшиць: "Для першої ліги ...
Наступна новина: Інформація про стан доріг ...

КОМЕНТАРІ