Житомирщина: соціальні партнери – влада, профспілки та роботодавці – працюють на забезпечення соціальних стандартів для населення області

Житомирщина: соціальні партнери – влада, профспілки та роботодавці – працюють на забезпечення соціальних стандартів для населення області

31.03.13 09:42 0 923
29 березня відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради в рамках соціального партнерства влади, профспілок та роботодавців області. Участь у засіданні взяв заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих.

На засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради було винесено три питання: Про виконання заходів регіональної угоди між обласною державною адміністрацією, організаціями роботодавців та Федерацією профспілок області на 2009-2012 роки, за 2012 рік; Про комплексний підхід в області щодо лікування та профілактики вірусних гепатитів та дискримінації хворих на ВІЛ/СНІД у сфері праці; Про виконання рішення територіальної тристоронньої соціально-економічної ради від 25 липня 2012 року щодо створення первинних профспілкових організацій у фермерських та приватних господарствах землевласників області.

«Пріоритетами у діяльності облдержадміністрації залишаються соціальні питання. В області розроблена Програма соціально-економічного розвитку регіону на 2013-2014 роки. За 2012 рік за темпами приросту промислової продукції Житомирщина зайняла перше місце в державі. За минулий рік в області створено 26,8 тис. нових робочих місць», - сказав у своєму виступі заступник голови облдержадміністрації Ярослав Довгих.

Голова Федерації профспілок області Неля Паламарчук під час спілкування із журналістами відмітила, що задоволена результатами соціального партнерства влади, профспілок та роботодавців: «Соціальні партнери в минулому році спрацювали злагоджено та ціленаправлено на досягнення позитивного результату для забезпечення соціальних стандартів населенню області. Для профспілок найголовніші питання – питання гідної праці, які включають три складові: зайнятість населення, підвищення заробітної плати та створення належних умов праці».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок Росії. У мас-старті ...
Наступна новина: Львів’ян запрошують ...

КОМЕНТАРІ