Росія висловила стривоженість нарощуванням напруженості навколо Північної Кореї

Росія висловила стривоженість нарощуванням напруженості навколо Північної Кореї

31.03.13 18:36 0 817
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив занепокоєння одностороннім, за його словами нарощуванням воєнної активності навколо Північної Кореї. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Так він прокоментував на прес-конференції повідомлення, що Північна Корея привела свої ракетні війська у стан бойової готовності у відповідь на польоти над Південною Кореєю стратегічних бомбардувальників США в перебігу військових навчань.

При цьому Лавров заявив, що Росія судитиме про становище не за войовничими заявами, які лунають не тільки з Пхеньяна, а за можливими конкретними кроками сторін.

Він закликав усіх не нарощувати войовничі м’язи, щоб не випустити ситуацію з-під контролю, а створити умови для поновлення шестисторонніх переговорів із Північною Кореєю.

Лідер Північної Кореї Кім Джон Ин у ніч на як повідомили у Пхеньяні, остаточно підписав план завдання «нещадних» ударів стратегічними ракетними військами його країни по військових базах США на території самих континентальних Сполучених Штатів, на американських островах Гаваї і Гуам, а також у Південній Кореї.

Кім Джон Ин підписує план стратегічного удару, фото державного агентства ЦТАК, 29 березня 2013 року ??За його словами, настав час «звести всі порахунки з імперіалістами США», і за його наказом необхідно «першими залпами превентивного удару змести з лиця Землі всі ці об’єкти і дощенту перетворити їх на повне згарище».

Кім Джон Ин під час наради з командуванням Стратегічних ракетних сил КНА, фото державного агентства ЦТАК, 29 березня 2013 року ??На території Південної Кореї цими днями відбуваються регулярні спільні зі США навчання, в яких узяли участь і американські стратегічні бомбардувальники.

У столиці Пхеньяні скликали масову демонстрацію на підтримку рішення про «удар по США», фото державного агентства ЦТАК, 29 березня 2013 року ??Пхеньян останніми днями й тижнями виголосив уже цілу низку войовничих заяв, які у світі сприйняли з занепокоєнням, але без зайвого ажіотажу, бо заяви подібного змісту Північна Корея робила в минулому вже багато разів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: під час акції ...

КОМЕНТАРІ