Студенти вищих навчальних закладів стажуватимуться у Луцькій міській раді

Студенти вищих навчальних закладів стажуватимуться у Луцькій міській раді

01.04.13 14:11 0 1179
Стажування студентів вищих навчальних закладів у Луцькій міській раді відбувається у рамках всеукраїнської програми «Студенти для органів місцевого самоврядування», що реалізовується громадською організацією «Молодіжна альтернатива».

У стінах міської ради студентів привітав заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, зазначивши, що для них велика честь проходити стажування у такому представницькому органі міста Луцька.

Богдана Стельмах, координатор програми, додала, що співпраця студентства з працівниками міської ради буде взаємокорисною. Розповіла, що стажування відбуватиметься з квітня до червня цього року, за його результатами кращі студенти зможуть зарекомендувати себе під час стажування у Верховній Раді України чи Кабінеті Міністрів України.

Тож 15 кращих студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету виявили бажання стажуватися у Луцькій міській раді, попередньо заповнивши анкети на участь у ньому.

ж під час зустрічі з керівниками виконавчих органів кожен з молодих людей розповів про себе, про уподобання та бачення себе у майбутній професії. Кожен з них у своєму навчальному закладі займається чи науковою роботою, чи громадською діяльністю тощо.

Підсумовуючи зустріч, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив: «Ми вдячні молодим людям, що зголосилися на участь у такому проекті. Хочемо, щоб ви зсередини побачили роботу органів місцевого самоврядування і зробили свій життєвий вибір. До фіналу повинні дійти найактивніші та ті, що зацікавляться роботою».

«Хотілося б, щоб у вас залишилося гарне враження про Луцьку міську раду», - завершив він свій виступ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Від повітряного удару ...
Наступна новина: Ді Каніо - новий наставник ...

КОМЕНТАРІ