Волинська область: 29 березня рятувальники визволили із снігових заметів 6 рейсових автобусів та надали допомогу понад 130-ти громадянам

Волинська область: 29 березня рятувальники визволили із снігових заметів 6 рейсових автобусів та надали допомогу понад 130-ти громадянам

01.04.13 12:07 0 1045
29 березня підрозділи Управління ДСНС у Волинській області здійснили 12 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, під час яких надано допомогу 136 громадянам і вивільнено 33 транспортних засоби: 6 рейсових автобусів та 27 автомобілів,.

Так, о 20:19 на пункт зв’язку 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко Горохівського району надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Берестечко-Бузьк потребує допомоги рейсовий автобус «ЛАЗ», який слідував за маршрутом «Львів-Демидівка» у Рівненську область. Транспортний засіб із 20-ма пасажирами, серед яких була одна малолітня дитина, не міг продовжувати рух через снігові замети на дорозі.

На допомогу людям прибула чергова варта Берестечківського державного поста УДСНС області в складі 4-х рятувальників на пожежному автомобілі «ЗіЛ-131». Майже 3 кілометри дороги пожежний автомобіль підвищеної прохідності робив колію через замети на складних ділянках дороги для автобусу, а згодом і буксирував його, аж поки транспортний засіб не зміг продовжити рух своїм ходом на чистій ділянці дороги.

Враховуючи той факт, що рухатись до кінцевого пункту призначення було небезпечно через негоду і можливі ускладнення ситуації на дорозі, пасажирів доправили в місто Берестечко до найближчого пункту обігріву, розташованого в реабілітаційному центрі районної лікарні №2. Пасажирам запропонували помешкання для ночівлі та гарячий чай. На ніч у лікувальному закладі залишилось 12 пасажирів автобусу, а решту, в тому числі батьків з малолітньою дитиною, забрали до себе родичі.

Управління ДСНС області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ