На Хмельниччині василь Ядуха зустрівся з делегацією представників іспанської компанії

На Хмельниччині василь Ядуха зустрівся з делегацією представників іспанської компанії

01.04.13 11:06 0 1139
Голова облдержадміністрації зустрівся з Луїсом Ріко, президентом іспанської компанії «LOSAN» та Крістіаном Апостолом, головним менеджером румунської філії «KOMBINAT AGRONATURA S.R.L.» цієї ж компанії. Це перша така зустріч, на якій обговорили питання налагодження співробітництва та залучення інвестицій у сфері сільськогосподарського виробництва. Василь Ядуха розповів про інвестиційні можливості нашого краю та наголосив на необхідності залучення інвестицій у розвиток його економіки. «Хмельниччина – це регіон зі значним економічним потенціалом зростання, привабливий для ведення бізнесу і відкритий для ефективних інвестицій. В області реалізується прозора і відкрита інвестиційна політика, а обласна влада сприяє інвесторам, дає їм можливість бути впевненими, що кошти, які вони вкладають в розвиток економіки Хмельниччини, будуть використані за призначенням», - підкреслив Василь Степанович. Особливо очільник краю наголосив на тому, що вже три роки поспіль область займає лідируючу позицію в державі у сільськогосподарському виробництві.

Гості повідомили, що хочуть обробляти землю, мають на меті працювати з сільгосппідприємством на корпоративних правах і вже підшукали можливого майбутнього партнера. У ході зустрічі вони висловили побажання щодо співпраці також і в деревообробній промисловості.

Очільник краю висловив готовність обласної влади сприяти зародженню і розвитку взаємовигідної співпраці, а також сподівання, що вже скоро буде досягнуто конкретних домовленостей.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат Іспанії. Як ...
Наступна новина: Чернівці: План виконання ...

КОМЕНТАРІ