Василь Ядуха представив нового начальника Державної фітосанітарної інспекції Хмельницької області трудовому колективу

Василь Ядуха представив нового начальника Державної фітосанітарної інспекції Хмельницької області трудовому колективу

01.04.13 13:33 0 3380
Відтепер посаду начальника Державної фітосанітарної інспекції області – головного державного фітосанітарного інспектора області обіймає Олександр Анатолійович Гома. Відповідний наказ підписав голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Володимир Горжеєв. Голова облдержадміністрації, який представив нового начальника трудовому колективу, подякував колишньому керівникові - Володимиру Пасічнику за роботу, зазначивши, що за час своєї роботи вдалося досягти чимало гарних результатів.

Фітосанітарний захист та охорона території області від регульованих шкідливих організмів є важливою складовою безпеки здоров’я рослин, тварин і людей. Це одне з головних завдань, над яким працюють в інспекції.

«Інспекція має багато функцій перевірочного та дозвільного характеру. Але хочу наголосити, що ті структури області, які підпадають під ваш контроль, але працюють на авторитет Хмельниччини, забезпечують робочими місцями краян, вчасно виплачують гідну заробітну плату, наповнюють бюджет, мають мати всебічну підтримку вашу та усіх контролюючих органів», - зазначив очільник краю, звертаючись до Олександра Анатолійовича. Він також наголосив на тому, що усі працівники мають займати державницьку позицію і об’єднавшись працювати на результат.

«Сьогодення вимагає від нас серйозних та виважених кроків, генерації нових ідей. Я сподіваюся, що з новим керівництвом нам вдасться вивести роботу інспекції на якісно новий вищий рівень», - резюмував Василь Ядуха.

БІОГРАФІЧА ДОВІДКА: Гома Олександр Анатолійович 1959 року народження. Народився у смт Віньківці Хмельницької області. Вищу освіту здобував у Кам’янець - Подільському інституті сільського господарства за спеціальністю механізація сільського господарства. Трудову діяльність Олександр Анатолійович розпочав 1978 року. Працював директором Віньковецького комбікормового заводу, директором СТОВ «Агрокорм» в смт Віньківці, директором дочірнього підприємства державної акціонерної компанії «Хліб України» «Богдановецький комбінат хлібопродуктів». До призначення на посаду начальника Державної фітосанітарної інспекції області – головного державного фітосанітарного інспектора області працював радником голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ