завершився VII Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях

завершився VII Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях

01.04.13 14:41 0 1023
29-го березня на території спортивного-оздоровчого комплексу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, що охороняє Хмельницьку атомну електростанцію та місто Нетішин, відбулась урочиста церемонія закриття VII Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків у закритих приміщеннях.

Віце-президент Федерації з пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов привітав всіх присутніх із завершенням чемпіонату та попросив секретаріат оголосити переможців.

У запеклій боротьбі переможцями цьогорічного чемпіонату сьомий раз поспіль стала збірна команда юних вогнеборців Луганської області, срібло виборола Миколаївська область, а бронзові нагороди – Черкаська область.

Також під гучні оплески на п’єдесталі пошани медалі та цінні подарунки отримали юні спортсмени, які відзначилися в індивідуальних заліках в кожній віковій групі по подоланню 100-метрової смуги з перешкодами та підійманні по штурмовій драбині.

Не залишилися без подарунків наймолодші учасники змагань, а також спортсмени які відзначали Дні народження у період проведення змагань.

Отже змагання, які визначили кращих спортсменів і найсильніші команди, закінчились. Ряд юних спортсменів показали досить високі спортивні результати. Це стало своєрідним випробуванням сил перед Чемпіонатом Світу, який відбудеться цьогоріч у російському місті Подольськ. Завершилась церемонія закриття урочистим маршем усіх команд.

Всі учасники та суддівська колегія висловили подяку господарям – Територіальному управлінню МНС України у Хмельницькій області та міській владі за високий рівень організації змагань, а також за щиру подільську гостинність та увагу.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині отримані ...

КОМЕНТАРІ