На Хмельниччині рятувальники провели навчання на картонно-паперовій фабриці

На Хмельниччині рятувальники провели навчання на картонно-паперовій фабриці

01.04.13 16:28 0 975
26 березня на ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика» смт Понінка Полонського району пройшли комплексно-тактичні навчання з ліквідації умовної пожежі. За сценарієм навчання, внаслідок порушення правил експлуатації технологічного процесу у приміщенні корпусу паперової машини №1 виникла пожежа загальною площею 90 кв. м.

Негайно до місця події прибуло два відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Полонне. Співробітники ДСНС провели розвідку місця пожежі та організували евакуацію персоналу. Винесли з приміщення трьох умовних потерпілих, надали їм першу медичну допомогу та передали медикам. Водночас рятувальники оперативно ліквідували умовну пожежу та вивільнили потерпілого з-під вантажу за допомогою аварійно-рятувального обладнання.

До проведення навчань залучалися працівники добровільної пожежної дружини підприємства, представники адміністрації об’єкта, аварійна бригада РЕМ та медики швидкої допомоги.

Після навчань працівники ДСНС спільно з керівництвом об’єкту провели вивчення усіх приміщень фабрики та ознайомилися з технологічними процесами.

Подібні навчання дозволили відпрацювати та покращити спільні дії персоналу картонно-паперової фабрики з оперативно-рятувальними підрозділами на випадок надзвичайної ситуації.

Служба цивільного захисту

Полонського району
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ