На Івано-Франківщині підрозділи ВРЕР змінять юридичну назву Реєстраційна робота

На Івано-Франківщині підрозділи ВРЕР змінять юридичну назву Реєстраційна робота

01.04.13 14:04 0 1061
Це передбачено наказом МВС України від 30.01.2013 № 72 п.1 про створення Центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів головних управлінь, управлінь МВС України в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі шляхом реорганізації підрозділів реєстраційно-екзаменаційної роботи Державтоінспекції України.

Вище вказаним наказом затверджено Типове положення про Центр надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, яким передбачено загальні положення, основні завдання та функції Центру матеріально-технічне забезпечення, організація діяльності та контроль за його роботою. Зокрема пунктом 4.1. визначено, що робота працівників Центру щодо прийому фізичних та юридичних осіб організовується в період з вівторка по суботу.

Відповідно до вимог статті 52 Кодексу законів про працю України, статті 6 Закону «Про адміністративні послуги» та вказаного пункту 4.1 зазначеного Типового положення Департаментом Державтоінспекції розроблено графік роботи працівників центрів надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів у наступному варіанті:

Початок робочого дня о 9.00.

Обідня перерва – 45 хв., з 13.00 до 13.45.

Кінець робочого дня: у вівторок, середу, четвер, п’ятницю – о 18.00; у суботу – о 16.45.

Напередодні святкових днів – робочий час зменшується на одну годину.

Не приймальні дні – неділя, понеділок.

СЗГ УДАЇ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Челленджер Гваделупа. ...
Наступна новина: Віктор Шемчук затвердив ...

КОМЕНТАРІ