У Львівській області проведено усі необхідні роботи для запобігання підтоплення населених пунктів, – В Шемчук

У Львівській області проведено усі необхідні роботи для запобігання підтоплення населених пунктів, – В Шемчук

01.04.13 12:21 0 1077
«Станом на у  Львівській області  перевірено дев’ять  тисяч малих річок і три тисячі водойм, проведена робота з очистки русел річок та протипаводкових заходів, також в містах закінчуються  чистка водоприймальних  колекторів, перевірено до готовності прийому води 8 водосховищ та 2 акумулюючі басейни».

Про це поінформував голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук під час всеукраїнської селекторної наради під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула  щодо дій центральних і місцевих органів виконавчої влади із запобігання підтоплення населених пунктів і територій, забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації у період пропуску повені та сходження криги у 2013 році.

Віктор Шемчук додав, що  за прогнозами синоптиків на можливе часткове підтоплення двох населених пунктів  та частина міста Червоноград в районі Західного Бугу, однак всі підрозділи області працюють у підвищеній готовності, тому ситуація є  контрольованою.

Під час селекторної наради Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул поставив завдання регіонам посилити підготовку до протипаводкових дій: «Недопущення аварійної ситуації – це персональна відповідальність керівників територій. Необхідно задіяти всі ресурси і всі резерви для боротьби зі стихією. Повинна бути забезпечена безпека громадян і територій», – підкреслив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа Римський у ...
Наступна новина: В символічній п'ятірці ...

КОМЕНТАРІ