Львівщина: 828 осіб та 95 одиниць техніки залучено для розчистки доріг до населених пунктів області

Львівщина: 828 осіб та 95 одиниць техніки залучено для розчистки доріг до населених пунктів області

01.04.13 16:46 0 1155
Станом на 18:00  годину 31 березня доїзд до 11 населених пунктів відновлено у повному обсязі. Залишаються без доїзду 20 населених пунктів у Бродівському (11) та Золочівському (9) районах. На територію постраждалих районів передислокована додаткова техніка ДП “Львівський облавтодор”. Для розчистки доріг у Золочівському районі залучена важка снігоочисна техніка Львівської залізниці.

Технікою (піскорозкидачами) філій ДП “Львівський облавтодор” проводиться підсипка протиожеледними сумішами окремих ділянок автодоріг загального користування. Для цього за добу використано понад 240 тонн суміші. До ліквідації наслідків ситуації залучено 828 осіб та 95 одиниць техніки.

Електропостачання населених пунктів області станом на даний час відновлено повністю.

Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, протягом 29 березня  та в ніч на 30 березня 2013 року  внаслідок інтенсивного снігопаду та поривів вітру при мінусовій температурі на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування був тимчасово обмежений рух транспорту.

Завдяки вжитим заходам на ранок 30 березня рух на автодорогах державного та регіонального значення відновлений у повному обсязі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина готується до ...
Наступна новина: Костов: Ми знову слабо ...

КОМЕНТАРІ