Юнацька збірна України (U-17) здобула путівку на Євро-2013, обігравши Німеччину

Юнацька збірна України (U-17) здобула путівку на Євро-2013, обігравши Німеччину

01.04.13 11:28 0 1050
Юнацька збірна України (U-17), перегравши в останньому матчі групового турніру еліт-раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2013 команду Німеччини, посіла першу сходинку у своєму квартеті та завоювала путівку до фінальної частини першості континенту. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Після нічиєї у матчі з Болгарією у межах другого туру у поєдинку проти збірної Німеччини, котра виграла дві зустрічі, українську команду влаштовувала лише перемога, пише прес-служба ФФУ.

Підопічні Олександра Головка її досягли, забивши гол за кілька хвилин до закінчення основного часу матчу. М’яч на рахунку нападника донецького "Шахтаря" Андрія Борячука.

Більшу частину матчу українській команді довелося грати у меншості - на 29-й хвилині червону картку отримав захисник львівських "Карпат" Павло Макогон.

Втім, витримавши стартовий натиск господарів турніру та перебудувавши гру після вилучення, українці змогли грамотно зіграти на контратаках, змусивши голкіпера німецької збірної Маріуса Функа кілька разів демонструвати майстерність.

Вирішальною у матчі стала 77-а хвилина, коли влучний удар вдався Борячуку. Пропустивши гол, німецька команда великими силами пішла вперед, але українці вистояли, завоювавши путівку до фінальної частини чемпіонату Європи, яка відбудеться у Словаччині з 5-го по 17-е травня.

Жеребкування фінальної стадії відбудеться 4-го квітня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: КХЛ. Кубок Гагаріна. ...

КОМЕНТАРІ