На Рівненщині волонтери – добровільні помічники податківців

На Рівненщині волонтери – добровільні помічники податківців

01.04.13 12:40 0 1105
Процес декларування доходів громадян – один із елементів виховання та підвищення податкової культури, сумлінного ставлення громадян до сплати податків, розуміння того що, в державі буде досягнуто міцного фінансового підґрунтя для добробуту населення.

Кожен рік серед громадян Рівненського району проводиться відповідна роз’яснювальна робота. Традицією стало інформування громадськості з залученням волонтерів. Громадянам надаються необхідні консультації та роз’яснення з актуальних питань щодо заповнення декларації, сплати податку або отримання податкової знижки. Такими добровільними помічниками податкової є волонтери Рівненського району - Тамара Сергіївна Чешук та Ольга Петрівна Повар, які в минулому працівники податкової інспекції. Вони завжди беруть активну участь в кампанії декларування, роздають бланки та допомагають в заповненні декларацій.

Громадяни Рівненського району можуть отримати консультації щодо заповнення декларацій про доходи, отримані у 2012 році, та подати декларації до ДПІ у Рівненському районі за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, Центр обслуговування платників податків.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ