На Рівненщині отримані податкові знання допоможуть молоді у майбутньому

На Рівненщині отримані податкові знання допоможуть молоді у майбутньому

01.04.13 14:45 0 1111
Упродовж кожного навчального року студенти та викладачі Національного університету водного господарства та природокористування активно співпрацюють із фахівцями Державної податкової інспекції у м. Рівному.

Адже це - поєднання набутих студентами теоретичних знань із реаліями сучасної економіки та практиктичним застосуванням норм податкового законодавства. Крім того, студенти цього вишу протягом останніх років є активними помічниками податківців – волонтерами податкової служби.

Нещодавно відбулася чергова зустріч податківців із студентами IV курсу цього навчального закладу. Фахівці відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Рівному провели лекційне заняття щодо особливостей оподаткування доходів фізичних осіб та цьогорічної кампанії декларування доходів громадян.

Податківці детально зупинилися на цьогорічних особливостях деклараційної кампанії, розповіли про можливість звітування громадянами через мережу Інтернет. Особливо цікавила студентів інформація щодо отримання податкової знижки на навчання, оскільки більша частина студентів навчається за контрактом. Вони дізнались, що декларацію з метою отримання податкової знижки можна подати до податкової інспекції до кінця поточного року. Увагу студентів також було акцентовано на алгоритмі розрахунку сум до повернення та переліку необхідних для цього документів.

Також студентам розповіли про порядок застосування податкової соціальної пільги та її розміри у 2013 році.

Наприкінці зустрічі гості побажали студентам у майбутньому знайти достойне застосування отриманим знанням, обрати хорошу професію чи започаткувати власний бізнес, а найголовніше – бути свідомими громадянами і сумлінними платниками податків. А бажаючим допомагати податківцям та більше дізнатись про податкову систему запропонували приєднатися до волонтерського руху.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: завершився VII Чемпіонат ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині в ...

КОМЕНТАРІ