На Рівненщині на допомогу майбутнім бізнесменам

На Рівненщині на допомогу майбутнім бізнесменам

01.04.13 17:18 0 1073
Нещодавно рівненські податківці провели лекцію для студентів 4-х курсів Автотранспортного технікуму Національного університету водного господарства та природокористування.

Йшлося, зокрема, про оподаткування доходів, отриманих від провадження господарської діяльності. Увага присутніх була акцентована на порядку ведення обліку для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців за видами діяльності, що стосуються перевезень та надання експедиторських послуг. Зокрема, податківці звернули увагу слухачів на системи оподаткування, групи платників єдиного податку, порядок ведення обліку, визначення доходів та витрат, терміни сплати податків, порядок подачі податкової звітності згідно норм Податкового кодексу.

Крім того, фахівці податкової служби розповіли про кампанію декларування доходів громадян, зосередивши увагу молоді на основних випадках подання податкових декларацій про майновий стан і доходи, а також на порядку подання декларацій на податкову знижку, зокрема, на навчання.

Студенти активно задавали запитання податківцям, адже у випускників вже сформувались плани на майбутнє і багато з них, вийшовши з лав технікуму, будуть займатись власною справою. Тому, спудеїв цікавили питання, які безпосередньо стосувалися діяльності, якою вони будуть займатися в майбутньому. Крім того, студентська молодь охоче відгукнулась на запрошення податківців відвідати податкову інспекцію під час «Дня відкритих дверей», ознайомитись з роботою та сервісами податкової служби.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спорт для всіх – спільна ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ