На Рівненщині на Рокитнівщині затримали молодика за збут наркотиків

На Рівненщині на Рокитнівщині затримали молодика за збут наркотиків

01.04.13 15:13 0 1236
За кожним повідомленням про факти незаконного обігу наркотиків працівники міліції проводять ретельну перевірку. Так, нещодавно в ході відпрацювання Рокитнівського району було отримано оперативну інформацію, що місцевий мешканець займається збутом наркотичних засобів. Під час перевірки правоохоронці встановили особу зловмисника.

Як з’ясувалося чоловік ніде не працював, а таким чином заробляв собі на життя.

— Матеріали перевірки передали в слідчий відділ, який розпочав на їх основі досудове розслідування, - зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській обалсті підполковник міліції В’ячеслав Кузик.

Під час проведення оперативної закупівлі задокументували два факти збуту наркотиків, у ході яких 20-річний молодик продав декілька доз марихуани.

Крім того, в рамках цього розслідування працівники міліції провели в його оселі санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили попередньо заготовлене дурман-зілля. Встановлено, що чоловік власноруч заготовив у себе вдома наркотики, щоб потім їх продати.

Усе вилучене направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

Наразі проводяться додаткові заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до збуту наркотиків.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), — підсумував підполковник міліції.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ