Тернопільська область: в період з 22 по 30 березня рятувальники здійснили 15 виїздів допомагаючи працівникам "швидкої" дістатися до місць виклику та транспортуючи хворих до медичних закладів

Тернопільська область: в період з 22 по 30 березня рятувальники здійснили 15 виїздів допомагаючи працівникам "швидкої" дістатися до місць виклику та транспортуючи хворих до медичних закладів

01.04.13 12:27 0 1198
22 березня із села Жуківці Зборівського району, куди через снігові перемети не змогла доїхати карета швидкої допомоги, особовим складом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини транспортовано до дитячої поліклініки міста Зборів 1,5 річну хвору дитину.

22 березня особовим складом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини доставлено лікарів швидкої допомоги до села Горішня Вигнанка Чортківського району, для надання термінової допомоги хворій жінці.

22 березня на автодорозі Шумськ – Ланівці, поблизу села Великі Дедеркали Шумського району, особовим складом місцевої пожежної команди села Великі Дедеркали відбуксировано із снігових заметів автомобіль швидкої допомоги, який прямував на виклик.

23 березня поблизу села Шевченкове Підволочиського району особовим складом чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини, відбуксировано автомобіль швидкої допомоги, який прямував на виклик до породіллі.

23 березня особовим складом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксировано з снігового замету автомобіль швидкої допомоги та доставлено лікарів швидкої допомоги до села Настасів Тернопільського району, для надання термінової допомоги хворому чоловіку.

23 березня особовим складом державного пожежно-рятувального підрозділу № 23 міста Почаїв із села Лосятин Кременецького району доставлено хворого чоловіка до карети швидкої допомоги, яка самостійно не змогла крізь снігові замети доїхати до місця виклику.

23 березня з села Берем`яни Бучацького району до Золотопотіцької районної клінічної лікарні особовим складом місцевої пожежної команди села Берем`яни було доставлено місцеву жительку, в якої почалися передпологові перейми.

23 березня особовим складом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини доставлено хвору жінку з села Пастуше Чортківського району до карети швидкої допомоги, яка самостійно, через негоду, не змогла доїхати до місця виклику.

24 березня особовим складом місцевої пожежної команди селища Залізці та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення із села Серетець Зборівського району було доставлено двох хворих одномісячних дітей (двійнят) до карети швидкої допомоги, яка внаслідок складних погодних умов не змогла самостійно доїхати до місця виклику, здійснено супровід автомобіля «швидкої» до обласної дитячої лікарні міста Тернополя.

24 березня черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини доставлено хворого з села Хатки Тернопільського району до карети швидкої допомоги, яка через снігові замети не змогла дістатися місця виклику та супроводжено до Тернопільської районної центральної клінічної лікарні.

24 березня черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини транспортовано з села Романівка Теребовлянського району чоловіка, який потребував медичної допомоги, до Теребовлянської центральної районної клінічної лікарні.

29 березня поблизу села Сільце Підгаєцького району особовим складом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини проведено буксирування автомобіля швидкої медичної допомоги, який опинився у полоні снігового замету.

29 березня особовим складом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено транспортування важкохворої дитини з села Жеребки Підволочиського району до карети швидкої медичної допомоги, яка внаслідок складних погодних умов не змогла дістатися до місця виклику та очікувала у селі Кам’янки. Карету «швидкої» рятувальники супроводили до Підволочиської центральної районної клінічної лікарні.

29 березня на автодорозі в село Лосятин Кременецького району особовим складом державного пожежно-рятувального підрозділу № 23 міста Почаїв відбуксировано зі снігового замету автомобіль швидкої допомоги та траспортовано до нього з села Волиця паломницю, жительку міста Дніпропетровськ, яка потребувала термінової госпіталізації.

29 березня із хутора Петруки Кременецького району до Кременецької центральної районної клінічної лікарні, куди не змогла доїхати карета швидкої допомоги, особовим складом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини транспортовано хвору 11-ти місячну дитину, у супроводі лікаря швидкої допомоги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В символічній п'ятірці ...
Наступна новина: Чернігівщина: Нове життя – ...

КОМЕНТАРІ