Тернопільщина вживає заходів з попередження виникнення надзвичайних ситуацій в період паводків

Тернопільщина вживає заходів з попередження виникнення надзвичайних ситуацій в період паводків

01.04.13 12:53 0 1079
Про це голова облдержадміністрації Валентин Хоптян поінформував учасників Всеукраїнської селекторної наради щодо запобігання підтоплення населених пунктів і територій у період пропуску повені та сходження криги, яку провів Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Валентин Хоптян наголосив, що в області діють штаби для координації дій з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском льодоходу, повені та паводків у 2013 році.

Здійснюється постійний контроль за дотриманням режиму роботи водосховищ, водогосподарських систем та каналів. Розробляються графіки спуску та наповнення водойм, які погоджуються Тернопільським облводресурсів та державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області.

«Для реагування на загрозу виникнення підтоплень територій області наявна відповідна техніка. Сили і засоби цивільного захисту, дислоковані на території області, готові для оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій», - каже голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові завершився ...
Наступна новина: Олександр Вілкул: У зв’язку ...

КОМЕНТАРІ