Тернопільська область: рятувальники допомагають водіям вибратись із снігових заметів

Тернопільська область: рятувальники допомагають водіям вибратись із снігових заметів

01.04.13 13:40 0 1071
Протягом вихідних працівниками ДСНС здійснено 4 виїзди на допомогу людям, які опинилися в снігових заметах:

30 березня об 11:05 на автодорозі поблизу села Добре Поле Бучацького району особовим складом аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуксировано з снігового замету 4 вантажних та 8 легкових автомобілів, в яких перебувало 16 людей.

30 березня о 15:20 на автодорозі «Тернопіль – Бережани» поблизу селища Козова особовим складом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксировано з снігового замету рейсовий автобус, маршрутом «Калуш - Тернопіль», в якому перебувало 18 людей, в тому числі 4 дитини.

30 березня о 17:25 на автодорозі в місті Бережани на вулиці Золочівській особовим складом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксировано з снігового замету 1 вантажний автомобіль, який перешкоджав руху транспорту.

31 березня о 04:25 в селі Теклівка Підволочиського району особовим складом 24-го державного пожежно-рятувального поста доставлено медпрацівників до хворої дитини, до якої, через снігові замети, карета швидкої не в змозі була потрапити.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Вілкул: «У ...

КОМЕНТАРІ