На Тернопільщині валентин Хоптян провів засідання обласного протиповеневого штабу

На Тернопільщині валентин Хоптян провів засідання обласного протиповеневого штабу

01.04.13 13:17 0 1122
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів засідання обласного штабу координації дій з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском льодоходу, повені та паводків у 2013 році.

Керівник області акцентував увагу присутніх на важливості виконання доручень, які прозвучали під час шньої селекторної наради, присвяченої запобіганню підтопленням населених пунктів і територій у період пропуску повені та сходження криги.

Також було доручено відповідним службам, здійснити перевірки зливових каналізаційних та дренажних систем населених пунктів, водовідвідних і меліоративних каналів, русел малих річок, водопропускних споруд під автомобільними мостами та дорогами.

Органам виконавчої влиди та місцевого самоврядування належить забезпечити подальше утримання в готовності наявної інженерної та спеціальної техніки, плавзасобів, у тому числі надувних, мобільного насосного обладнання, автономних джерел електроживлення та пунктів життєзабезпечення населення і особового складу аварійно-рятувальних підрозділів.

Довідково: На території області на обліку перебуває 1401 річок загальною довжиною 6066 км, 26 водосховищ загальною площею водного дзеркала 3808 га, 886 ставків загальною площею водного дзеркала 5627 га.

За матеріалами прес-служби Тернопільської ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ващук: "В "Арсеналі" не ...
Наступна новина: Попередження про ...

КОМЕНТАРІ