Спорт для всіх – спільна турбота: Облаштуй спортивний майданчик!

Спорт для всіх – спільна турбота: Облаштуй спортивний майданчик!

01.04.13 17:15 0 1045
Державна служба молоді та спорту України та Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” з 1 по 30 квітня 2013 року в усіх населених пунктах на території України проводять Всеукраїнський місячник „Спорт для всіх – спільна турбота”.

Основні завдання місячника – це упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону за участю широкої громадськості, стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб'єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців житлових мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних та групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для щоденних занять масовою фізичною культурою.

Програмою підготовки та проведення місячника передбачено проведення організаційно-просвітницької кампанії щодо ремонту та облаштування спортивних майданчиків в період проведення місячника, формування груп волонтерів з числа учнівсько-студентської молоді для проведення необхідних робіт безпосередньо на кожному визначеному спортивному майданчику.

Фізична активність – це одна із складових нашого відмінного самопочуття та здоров’я наших дітей. Місце для занять фізичними вправами ми повинні облаштувати самі, там де живемо, працюємо та відпочиваємо!

Управління з питань фізичної культури і спорту обласної державної адміністрації та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” запрошує усіх взяти активну участь у благоустрої спортивних майданчиків у вашому дворі!

Організатори визначать переможця та призерів Всеукраїнського місячника „Спорт для всіх – спільна турбота”, які будуть нагороджені дипломами та кубками, а 50 найактивніших волонтерів отримають медалі Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” .

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБА. Лідеріи Сходу та ...
Наступна новина: На Рівненщині на допомогу ...

КОМЕНТАРІ