Кінотеатр «Чернівці» позбувається боргів перед постачальниками, працюючи у звичному режимі

Кінотеатр «Чернівці» позбувається боргів перед постачальниками, працюючи у звичному режимі

02.04.13 08:03 0 2025
На 34-й сесії Чернівецької міської ради VI скликання було підтримано проект рішення «Про надання позики у сумі 200 тисяч гривень комунальним підприємством «МТК «Калинівський ринок» для погашення заборгованості КП «Головний широкоформатний кінотеатр вищого розряду «Чернівці».

«Необхідні кошти вже перераховуються, тож підприємство працює у звичному режимі, – зазначає директор кінотеатру Інга Маковецька. – Новітнє обладнання для перегляду фільмів у 3D-форматі залишається у розпорядженні міста. Як і раніше, ми отримуємо найновіші фільми від B&H Film Distribution. Тож чернівчани і надалі зможуть знайомитися з найкращими зразками світової кіноіндустрії одночасно з іншими українськими містами».

Слід зазначити, що підприємство не має заборгованостей по заробітній платі, а ціни на квитки залишаються на доступному для відвідувачів рівні.

Довідково:

У кінотеатрі «Чернівці» встановлено комплект новітнього цифрового кінообладнання, найбільший в місті перфорований екран Victогіnе Сіnе 18,00х 7,70м (виробництво Multivision), який має дуже високу відбиваючу властивість. Кінотеатр закупив 400 пар окулярів (найсучасніших у місті) для перегляду стереоскопічного зображення Dolbу 3D.

Управління культури

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді

PS: Кінотеатр це добре, але в наш час краще дивитися фильмы онлайн в себе вдома. Подивитися нові фільми і знайти багато цікавого, що пов'язано з кінематографом ви можете на сайті megamix-media.com.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ