Чернівці презентували свою туристичну привабливість у Києві

Чернівці презентували свою туристичну привабливість у Києві

02.04.13 15:48 0 880
Три дні поспіль, з 27 по 29 березня, на території київського Міжнародного виставкового центру проходила ХІХ виставка UITT’2013: «Україна – Подорожі та туризм».

Туристичний потенціал нашого міста та Буковини на виставці представляли фахівці Чернівецької міської ради, Чернівецької обласної державної адміністрації, туристичні фірми «Садниста», «Європа плюс», «Десадмі», підприємства туристичної інфраструктури: гірськолижний комплекс «Мигово», готельно-ресторанний комплекс «Георг Палац» та «Преміум» і готель «Магнат».

Відвідувачі познайомилися з Чернівцями не тільки завдяки поліграфічній продукції (буклети, путівники, флаєри, мапи), а й відеоматеріалам про Чернівці з оновленими туристично-екскурсійними маршрутами, що містять корисну інформацію і відкривають таємниці старого міста.

Прикрасою презентації Чернівців стали дівчата в етнічному одязі, які впродовж усіх днів виставки презентували Чернівці, як гостинне місто зі своєю унікальною історією, культурою та туристичними можливостями.

Довідково:

Туристична виставка UITT’2013: «Україна – Подорожі та туризм» традиційно проходить в березні. Цього року у заході взяли участь понад 730 національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, туристичних компаній, туроператорів, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв багатьох країн світу, серед яких: Австрія, Азербайджан, Аргентина, Болгарія, Бразилія, Греція, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Італія, Ізраїль, Китай, Грузія, Молдова, Латвія, Мальдівські острови, Мексика, Об’єднані Арабські Емірати, Росія, Словаччина, США, Таїланд, Туніс, Туреччина, Угорщина, Україна, Фінляндія, Франція, Чехія та ін.

Виставка UITT, як і завжди, продовжила традицію акцентування на культурно-туристичному потенціалі України і ознайомлення вітчизняних та зарубіжних відвідувачів і гостей заходу з принадами українських міст та регіонів. Культурно-туристичний потенціал України представили учасники з Алушти, Бердянська, Євпаторії, Житомира, Закарпаття, Кам’янець-Подільська, Києва, Кременця, Львова, Черкас, Чернівців та Чернігова.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині пройшов ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині у ДСНС ...

КОМЕНТАРІ