Новим головою Федеральної землі Карінтія (Австрія) обрано  д-ра Петера Кайзера, який вже має досвід участі в регіональному партнерстві з Чернівецькою областю

Новим головою Федеральної землі Карінтія (Австрія) обрано д-ра Петера Кайзера, який вже має досвід участі в регіональному партнерстві з Чернівецькою областю

02.04.13 14:10 0 839
Двадцятилітні партнерські стосунки Чернівецької області із австрійським регіоном Карінтією завжди розвивалися надзвичайно насичено та динамічно. Така співпраця проявлялася в реалізації численних культурно-мистецьких, освітніх та гуманітарних проектів як у Чернівцях, так і в Клагенфурті.

Уряди Австрії та України завжди наголошують на позитивному досвіді регіонального співробітництва саме на прикладі Буковини та Карінтії. Уже за місяць Чернівці прийматимуть виставку сучасного австрійського мистецтва з Карінтії.

28 березня новим головою Федеральної землі Карінтія обрано д-ра Петера Кайзера, який вже має особистий досвід участі в регіональному партнерстві з Чернівецькою областю, організовував допомогу комп’ютерною технікою школам області у 2004-2008 рр.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: У Бродах представили ...

КОМЕНТАРІ