На Волині прозорість, публічність і доступність – на цьому повинна ґрунтуватись робота спеціалістів обласного управління юстиції з людьми

На Волині прозорість, публічність і доступність – на цьому повинна ґрунтуватись робота спеціалістів обласного управління юстиції з людьми

02.04.13 08:59 0 904
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді висловив зауваження обласному управлінню юстиції щодо організації роботи нотаріусів та реєстраторів із населенням.

Нагадаємо, що оформлення прав власності на нерухоме майно та землю було передано Міністерству юстиції та його регіональним підрозділам. З огляду на це, протягом минулого року тривала підготовка служб до провадження нового виду діяльності.

Однак, як наголосив Борис Клімчук, на Волині і надалі окремі аспекти роботи спеціалістів юстиції залишаються непрозорими. «Знову довжелезні черги, люди від самого світанку приїздять, чекають, інколи і не встигають на прийом до нотаріуса. Є чутки, що окремі «бізнесмени» стали на цьому заробляти – продають місця у черзі. Треба якнайшвидше вживати заходів!», - підкреслив голова облдержадміністрації.

«Я висуваю вимоги: завершуйте підбір кадрів, ліквідуйте черги. Використайте досвід ведення електронного запису, прозоро, публічно», - акцентував Борис Клімчук. «Чергами та неузгодженістю роботи нотаріусів ви, в першу чергу, стримуєте розвиток ринку. Невдоволення людей теж наростає. Служби повинні працювати для населення, а не навпаки!», - резюмував голова облдержадміністрації.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині у ДСНС ...
Наступна новина: На Рівненщині запобігають ...

КОМЕНТАРІ