Борис Клімчук: На Волині створять спеціальну карту намірів будівництва та реконструкції об’єктів

Борис Клімчук: На Волині створять спеціальну карту намірів будівництва та реконструкції об’єктів

02.04.13 11:49 0 887
«Після чергової сесії Волинської обласної ради, яка відбудеться 5 квітня, в області з’явиться карта намірів будівництва та реконструкції об’єктів», - повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді. «Такі наші плани в разі затвердження на сесії розподілу в області вільних бюджетних лишків», - сказав він.

Борис Клімчук особливо наголосив на важливості для регіону цього проекту, адже мапа включатиме об’єкти, які фінансуватимуться з усіх джерел, в тому числі з Фонду регіонального розвитку, державних капіталовкладень. «Ми надалі працюємо і щодо внесення змін до держбюджету-2013, особливо в аспекті збільшення об’ємів державних капіталовкладень для об’єктів, про які йдеться в дорученні Президента України», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Окремо Борис Клімчук зупинився на проектах, покликаних запобігати та мінімізувати паводки в області: «Після візиту Віце-премєр-міністра України Олександра Вілкула ми маємо хороші перспективи остаточно завершити ці роботи. Вони всі відомі: поглиблення старого русла р.Стохід у с.Заріки в Любешівського р-ні, подальше розчищення русел Припяті, Стиру, меліоративних каналів, ремонт Білозерської системи, гідроспоруд, тощо».

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині в ...
Наступна новина: Суд у Росії відхилив скаргу ...

КОМЕНТАРІ