На Івано-Франківщині товариш виявися злодієм

На Івано-Франківщині товариш виявися злодієм

02.04.13 17:39 0 958
Працівниками Калуського міськвідділу міліції у справах дітей було затримано 13-річного юнака, котрий, викравши ключ від помешкання свого друга, проник в його квартиру.

Під час весняних канікул підліток, який неодноразово гостював у свого приятеля, поцупив ключі від квартири останнього. Відтак, вичікував коли господарів не буде вдома.

В черговий раз, пройшовши повз будинок друга, хлопець помітив, що світло в помешканні не горить. Крадій зателефонував до товариша, той відповів що він в бабусі, а мама на роботі та повернеться ще не скоро. Не гаючи часу, неповнолітній злодій проник до помешкання. Точно знаючи місцезнаходження речей, що його зацікавили, він поцупив наручного годинника та дороговартісний планшет.

Повернувшись додому, господарі виявили зникнення вищезгаданого майна та звернулись до міліції. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на виклик з’ясувала коло осіб які незадовго до події приходили в гості. Правоохоронці вирішили перевірити неповнолітнього товариша сина господарів. Той, побачивши людей в погонах одразу зізнався у крадіжці.

Викрадені речі міліціонери вилучили. Відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення. Судом передбачається вжиття заходів виховного характеру по відношенню до неповнолітнього.

СЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ