За вихідні на Львівщині трапилось два вбивства

За вихідні на Львівщині трапилось два вбивства

02.04.13 16:05 0 1199
У п’ятницю, 29 березня, на Бродівщині сусід убив сусіда за крадіжку грошей. А у суботу під час сімейного конфлікту п’яний чоловік убив своє двомісячне немовля.

У одному з сіл Бродівського району сусід вбив сусіда. Між односельцями, що розпивали спиртні напої раптово виник конфлікт. Один із чоловіків, до того ж раніше судимий (ст.129 ККУ Погроза вбивством) звинуватив іншого у крадіжці. Він стверджував, що сусід із його квартири, нібито, викрав гроші.

Під час бійки, раніше засуджений чоловік, щоб отримати перевагу взяв собі в допомогу кочергу. Відтак, наніс нею декілька ударів по голові та шиї односельця. Експерти з’ясували, що власне ці травми були смертельними.

Побачивши таке, односельці чоловіків покликали дільничного інспектора міліції, який і затримав зловмисника. Згодом злочинця доставили у міліцію.

Зараз за цим фактом проводиться перевірка. Чоловіку загрожує покарання передбачене ст.115 ККУ (умисне вбивство).

Ще один трагічний випадок трапився на Дрогобиччині.

30 березня 2013 року до чергової частини Дрогобицького міського відділу міліції поступило телефонне повідомлення від 42-річної місцевої жительки. Вона повідомила про виникнення сімейно-побутового конфлікту.

Жінка розповіла про сімейні чвари своїх родичів, які мешкають недалеко від неї. Того вечора їй зателефонувала племінниця і повідомила, що її п’яний чоловік вчинив сімейний конфлікт. Через кілька хвилин жінка зателефонувала знову, повідомивши своїй родичці страшну звістку.

Від спожитої значної дози алкоголю 34-річний чоловік нічого не тямив, підняв із ліжка своє двохмісячне дитя і кинув на підлогу.

Отримавши виклик, працівники швидкої медичної допомоги виїхали одразу на місце події. Попри марні сподівання лікарів, дитятко врятувати було неможливо. Від завданих тілесних ушкоджень (черепно-мозкових травм) дівчинка померла на місці події.

Як з’ясували правоохоронці 30-річна горе-мати теж любить прикластися до чарки. Того вечора подружжя було на підпитку, навіть мати забула за дитину і пильнувала «оковиту».

На цей час Дрогобицьким міським відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України

У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: Про проблеми громадяни ...

КОМЕНТАРІ