У стінах ГУ ДСНС України у Львівській області відбулась установча конференція ветеранів війни та МНС України

У стінах ГУ ДСНС України у Львівській області відбулась установча конференція ветеранів війни та МНС України

02.04.13 13:02 0 1091
29 березня 2013 року у стінах Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулась установча конференція голів місцевих Рад ветеранів Львівського територіального осередку Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України.

Для участі у заході були запрошені 68 ветеранів та пенсіонерів апарату та підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області.

У переліку питань, які обговорювались членами ветеранської організації було підведення підсумків проведеної роботи, визначення завдань на майбутнє та вибори Голови і Ради ветеранів.

Із вступним словом звернувся до ветеранів начальник управління по роботі з персоналом ГТУ МНС України у Львівській області Володимир Сембай.

Володимир Мар’янович висловив щиру подяку учасникам ветеранського руху за те, що й досі пенсіонери беруть активну участь у роботі ветеранських організацій та залишаються вірні обов’язку. Після цього до слова запросили голову ради ветеранів Юрія Дроздова, який відкрив конференцію.

Під час конференції заслухали та обговорили звіт голови Львівської обласної Ради ветеранів про діяльність територіального ветеранського осередку. Провели переобрання голови і складу правління Львівської обласної Ради ветеранів. Новим Головою Львівської обласної Ради ветеранів був обраний Олег Штангрет. Окрім цього, ще розглянули порядок проведення процедури легалізації місцевих осередків ради ветеранів Асоціації.

Отож, учасникам конференції вдалось плідно попрацювати, заради подальшого розвитку ветеранського руху, аби кожен ветеран зумів відчути надійний захист як із боку держави, так і служби, якій віддали багато років життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині 2.04 ...
Наступна новина: У Хмельницькому завершився ...

КОМЕНТАРІ