На Львівщині свободівці привітали юних футболістів з перемогою на чемпіонаті

На Львівщині свободівці привітали юних футболістів з перемогою на чемпіонаті

02.04.13 12:29 0 1002
У чемпіонаті України з міні-футболу на честь 20-річчя українського футзалу серед юнаків 1999 року народження, який проходив в Луцьку, перемогла команда "Волинь-Б", основний склад якої - вихованці Бродівської ДЮСШ (тренер Юрій Сурмай). Найращим бомбардиром турніру став також брідчанин Андрій Ляшенко. Переможців урочисто привітали у сесійній залі Бродівської районної ради свободівці – голова райради Ольга Шадулліна, народний депутат України Ірина Сех, секретар міської ради Михайло Чунгін, кандидат у депутати до Львівської обласної ради Юрій Шаваров.

Вітаючи вихованців Бродівської ДЮСШ, Ольга Шайдулліна зазначила, що такі діти - гордість Брідщини і України. "Брідщину називають краєм на межі Галичині й Волині, і дуже символічно, що ви, завдяки спорту і своєму захопленню футболом, поєднали Галичину і Волинь", - сказала голова райради.

Радість перемоги з хлопчаками розділила народний депутат України Ірина Сех. "Дуже радісно і символічно, що у цій сесійній залі присутні чемпіони України, – сказала вона. – Нам дуже потрібно, щоб зараз в українській владі були такі як ви, сильні, сміливі, мужні й захищали честь і славу України". Ірина Сех закликала юних футболістів не здавати своїх позицій і завжди прославляти Україну, стояти на сторожі української мови. Вона щиро подякувала тренерам юних спортсменів і подарувала футбольну форму для наймолодшого складу команди ДЮСШ.

Хлопчики не приховували свого задоволення. Адже особисто кожному з них футбольну форму вручав і потискав руку відомий лікар, завідувач хірургічним відділенням №3 Львівської обласної лікарні, кандидат у депутати до Львівської обласної ради Юрій Шаваров.

Своїми враженнями від турніру поділилися тренер Юрій Сурмай та кращий бомбардир Андрій Ляшенко. А щоби діти, як кажуть, насправді відчули якою буває "солодкою" перемога, солодкі дарунки їм передав настоятель бродівського храму Воздвиження Чесного Животворящого Хреста о. Ярослав Царик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині з ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ