У Львові за сприяння ВО "Свобода" відкрили соціальний фітнес-клуб

У Львові за сприяння ВО "Свобода" відкрили соціальний фітнес-клуб

02.04.13 11:57 0 1625
1 квітня 2013 року в мікрорайоні Левандівка по вул. Калнишевського, 16 громадська організація Ліга культуризму Львова за сприяння Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відкрила свій перший офіційний фітнес-клуб "Ліга".

Тренажерний зал обладнали в комунальному приміщенні, яке впродовж тривалого часу перебувало в жалюгідному стані. Голова Ліги культуризму Львова, депутат міської ради від ВО "Свобода" Святослав Шеремета каже, що завдяки фінансовій підтримці меценатів та активістів громадської організації в стислі терміни вдалося створити в цьому приміщенні спортивний клуб європейського рівня. Фітнес-клуб "Ліга" досить просторий – 164 м.кв., з високими стелями, оснащений тренажерами, олімпійськими штангами, гантелями, біговими доріжками, тренажерами-велосипедами та іншим спортивним обладнанням тощо. "Тренажери встановлені тут використовують для силової підготовки футболістів такі провідні клуби, як ФК "Барселона", "Мілан", ФК "Динамо-Київ" тощо", – розповідає Святослав Шеремета.

За словами депутата, головне завдання центру – пропаганда спорту, а не заробляння грошей. "Вартість місячного абонементу становить 100 гривень тоді, як у конкурентів – щонайменше 200. Такі ініціативи заслуговують не лише поваги, а й державної підтримки", – переконаний секретар Львівської міської ради свободівець Василь Павлюк. "Я вважаю, що міська влада мала б насамперед звернути увагу на такі речі і в наступні роки закладати гроші в бюджеті для створення аналогічних спортивних закладів в інших районах міста", – заявив пан Павлюк.

Голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді переконаний, що за умови ефективної співпраці влади і громадських організацій у місті можна створити мережу соціальних спортивних центрів. "Ми маємо позитивний приклад, коли громадська організація бере приміщення й не змінює його цільового призначення. Приміщення не здали в суборенду, як це часто робиться, а створили сучасний тренажерний зал із соціальним навантаженням. Я переконаний, що завданням депутатського корпусу є підтримка таких проектів і надалі", – зазначив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: На Рівненщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ