Йосиф Ситник: "Свобода" сповідує філософію: думка громади – це перший аргумент в діяльності депутата і посадовця"

Йосиф Ситник: "Свобода" сповідує філософію: думка громади – це перший аргумент в діяльності депутата і посадовця"

02.04.13 08:49 0 1414
"Свобода" сповідує філософію: думка громади – це перший аргумент в діяльності депутата і посадовця. Про це 31 березня 2013 року під час зустрічі з мешканцями Шевченківського району м. Львова повідомив узгоджений між опозиційними силами кандидат у депутати Львівської обласної ради у виборчому окрузі №2 (м. Львів) свободівець Йосиф Ситник.

Під час зустрічі Йосиф Ситник повідомив: у разі обрання, він як фаховий економіст сконцентрує свої зусилля на розробці програм, які сприятимуть створенню робочих місць і організовуватимуть самозайнятість майбутніх випускників вишів.

" молодь масово покидає Україну, якщо ж ні, то стоїть на ринках чи просто ходить по місту і не має чим зайнятися. 50 % безробітних у місті Львові – це люди до 35 років, відповідно ці проблеми зумовлюють потребу професійного підходу до їх вирішення. З іншого боку, це потенціал Львова з позиції розвитку малого бізнесу. Насправді мале підприємництво у Львові та області регулюється виключно нормативними актами на рівні Кабінету Міністрів України і Верховної Ради.

Діяльність депутатів передусім спрямована на вивчення громадської думки і трансформацію її в депутатські ініціативи – ухвали, постанови чи то законопроекти. "Свобода" сповідує філософію: людська порада, думка громади – це перший аргумент в діяльності депутата і посадовця. Тому через наших народних депутатів ми намагаємося змінити законодавчу базу таким чином, щоб через відповідні проекти та програми можна було зреалізувати повноваження фінансового і адміністративно-управлінського характеру на рівні обласних і місцевих рад. Таким чином відповідальність щодо розвитку малого бізнесу передусім ляже на плечі місцевих органів самоврядування, тобто зникне ручне управління з боку центральної владної вертикалі", – зазначив Йосиф Ситник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: Індія не дозволила ...
Наступна новина: В Тернополі оприлюднення ...

КОМЕНТАРІ