Зустріч з представниками засобів масової інформації першого заступника голови - начальника управління податкової міліції ДПС у Львівській області Плюща Р.М.

Зустріч з представниками засобів масової інформації першого заступника голови - начальника управління податкової міліції ДПС у Львівській області Плюща Р.М.

02.04.13 17:50 0 1059
27 березня відбулась зустріч за ініціативи Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України та представників засобів масової інформації з першим заступником голови – начальником управління податкової міліції ДПС у Львівській області Плющем Р.М.

Під час зустрічі головний податковий міліціонер розповів про діяльність податкової міліції Львівщини, основні напрямки роботи. Він зазначив, що є визначені пріоритети діяльності. І це дозволяє сконцентрувати роботу у семи найважливіших напрямках. І саме такий підхід значно збільшив ефективність діяльності податкової міліції.

Одним із першочергових завдань податкової міліції є виявлення та усунення тіньових схем ухилення від сплати податків і мінімізація податкових зобов’язань. З метою протидії економічній злочинності триває активна робота щодо викриття оборудок, пов’язаних із намаганням незаконного відшкодування податку на додану вартість. Щодо напрямку відпрацювання «конвертаційних центрів», стоїть завдання не лише викрити «конвертаційний центр» і його організаторів, та всіх хто користувався їхніми послугами і повернути все оптимізовано до державного бюджету. Не менш важливим напрямком діяльності податкової міліції є контроль витрат бюджетів, який здійснюється шляхом моніторингу операцій підприємств-учасників державних закупівель. Особлива увага приділяється контролю наповнення та використання місцевих бюджетів. Контролю ринку підакцизних товарів. Цей напрямок діяльності спрямований не лише на фінансову користь держави, а й на захист здоров’я населення. Основним досягнення в цьому напрямку роботи – є безпечність наших громадян.

Ми дистанціюємось від сумлінних платників податків, зводимо до мінімуму спілкування з ними. Ті, що платять податки, з нами не спілкуються. - наголосив Руслан Плющ.

Як зазначив заступник голови Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Андрій Болкун, такі зустрічі, у форматі «колективного інтерв’ю» необхідно проводити регулярно, вони сприяють налагодженню безпосередніх контактів журналістів з тим чи іншим керівником та детальніше ознайомлюють з діяльністю державної структури.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Волинський краєзнавчий ...

КОМЕНТАРІ